Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Platit nechtěl

LITOMĚŘICE – Skončil v rukou policistů; Zloděj specialista; Nález zatajil 

V rukou policistů skončil 23letý mladík, který ve čtvrtek ve večerních hodinách kradl v litoměřickém nákupním centru. V prodejně si vybral montážní klíč, který se pokoušel pronést pokladnou bez placení. Byl zadržen pracovníky prodejny a předán do rukou policistů. Ti následnou kontrolou zjistili, že muž není v tomto oboru nováčkem. V posledních třech letech byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen. Za opakované krádeže ho může postihnout až tříletý trest odnětí svobody.
 

Zloděj specialista
V noci na čtvrtek se vloupal neznámý pachatel v Roudnici nad Labem do dvou zaparkovaných vozidel. Zaměřil se na vozidla značky Seat, do kterých vnikl násilným způsobem. Odnesl z nich autorádia, navigaci a finanční hotovost. Celková škoda je vyčíslena na 60 tisíc korun. Po neznámém pachateli pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Nález zatajil
V úterý v odpoledních hodinách zapomněl poškozený na parkovišti v Lovosicích ul. Mírová tašku s osobními věcmi. Když se pro ni po 15minutách vrátil, byla taška s doklady, mobilním telefonem a finanční hotovostí již v rukou neznámého nálezce. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. V případě dopadení bude neznámý pachatel čelit obvinění z trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 

9. 11. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem