Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Platit v obchodech se vyplatí

DĚČÍN - Platit v obchodech se vyplatí; Automobil zmizel z parkoviště; O dítěti neměl úřad ponětí 

Zboží se v obchodech dává do kapes většinou až po zaplacení. Jednou z výjimek je osmadvacetiletý lapka ze Smržovky, který si nákup za tři stovky v českokamenickém marketu strčil do kapes rovnou, Pak prošel pokladnou a měl se k odchodu. Objekt ale neopustil, protože jedna zaměstnankyně ho zadržela. Salám, tyčinky a sprej Adidas se vrátily zpět do regálů, zloděje si vzali na paškál místní policisté. V oblasti majetkové trestné činnosti není zadržený nováčkem, takže mu za její opakování hrozí až tři roky odnětí svobody. Podezřelý je ve zkráceném přípravném řízení.
 
 
Automobil zmizel z parkoviště
 
Neznámý zloděj z jednadvacátého na dvaadvacátého dubna v Benešově nad Ploučnicí v ulici B. Němcové Odcizil vozidlo Audi A4 Avant. Majiteli tím způsobil škodu sto šedesát tisíc korun. Policie by touto cestou ráda požádala, pokud by si někdo všiml automobilu uvedené značky, modré metalízy a rz 5U6 5764, aby jí kontaktoval na čísle 158 nebo 974 432 101. Pachateli hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až pět let.
 
 
O dítěti neměl úřad ponětí
 
Policisté z Děčína obvinili dvaadvacetiletou ženu, která se na účet státu v minulosti obohatila o šedesát osm tisíc korun. A to tím, že úřadu práce neoznámila důležitou skutečnost rozhodnou pro přiznání, výši a výplatu sociálních dávek a to narození dalšího dítěte. Za podvod jí může hrozit odnětí svobody až na tři léta.

 

 

23. 4. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem