Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Plk. RNDr. J. Skříčil Manažerem roku

Severomoravský krajský ředitel získal prestižní ocenění Manažer roku 2008.  

 
 

manažer roku plk. Skříčil 3.jpg

Plk. RNDr. Jaroslav Skříčil, ředitel Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje, převzal ocenění Manažer roku 2008.
Stalo se tak ve čtvrtek 2. června 2009 v Paláci Žofín v Praze, kde se uskutečnilo slavnostní setkání u příležitosti vyhlášení prestižního ocenění Policista roku 2008. Vítězové se vyhlašovali v 9 kategoriích, z nich jednou byla právě kategorie Manažer roku 2008. Plk. Skříčil převzal ocenění z rukou ministra vnitra Ing. Martina Peciny, MBA a policejního prezidenta brig. gen. Mgr. Oldřicha Martinů.
Již samotná nominace adeptů na jednotlivé kategorie nebyla v žádném případě lehký úkolem. Každá komise musela velmi pečlivě zvažovat a hodnotit tak, aby byli vybráni opravdu ti nejlepší. Do kategorie Manažer roku byl nominován severomoravský ředitel a právem v ní zvítězil z několika základních důvodů. Zejména byl oceněn jeho osobní manažerský přístup, zavádění nových prvků při vnímání policie veřejností a v neposlední řadě systémový přístup k řešení problematiky prevence.
 

Manažer roku plk. Sříčil 2.jpg

Ve své podstatě cena znamená významné ocenění řídící a organizátorské práce plk. Skříčila. A jak vítězství v kategorii „Manažer roku“ vnímá sám pan ředitel? „Ocenění si velmi vážím. Je pro mne impulzem do další práce a řešení dalších úkolů“, říká plk. Skříčil. A pokračuje. „Tohoto ocenění bych samozřejmě nemohl dosáhnout bez dobré práce lidí v mém okolí. Poděkování patří kolegům v řídících funkcích v rámci našeho krajského ředitelství, ale i všem policistům a občanským zaměstnancům, bez jejichž dobré práce by nebylo možné na tuto cenu dosáhnout.“
 
Závěrem samozřejmě panu řediteli gratulujeme k získání tak prestižního ocenění.
 
 
                   por. Mgr. Soňa Štětínská

vytisknout  e-mailem