Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči způsobili dopravní nehody a z místa ujeli

DOMAŽLICKO - Dopravní policisté žádají případné svědky o informace, které by dopravní nehody pomohly objasnit.  

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, ke kterým došlo na konci listopadu na silnicích Domažlicka. Svým svědectvím by pomohli objasnit průběh nehod i totožnost neznámých řidičů. 
     Jedna z těchto dopravních nehod se stala dne 5. prosince 2013 v 06:25 hodin na silnici mezi obcemi Folmava a Babylon. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od hraničního přechodu Folmava vjel na přímém úseku do protisměru, kde narazil do protijedoucího nákladního vozidla značky Renault s návěsem. Po střetu neznámý řidič nezastavil a pokračoval v jízdě. Škoda na vozidle Renault byla vyčíslena na 20 tisíc korun. 
     K další dopravní nehodě došlo dne 7. prosince 2013 v 03:25 hodin do 02:00 hodin na místní komunikaci ulice Dukelská v obci Domažlice. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru jízdy od ulice Poděbradova, při projíždění pravotočivé zatáčky dostal na sněhem pokryté komunikaci smyk. Přejel s vozidlem do protisměru a dále na chodník u levého kraje komunikace, kde narazil do keramického květináče, reklamní tabule a do budovy restaurace U Kašny. Řidič po dopravní nehodě z místa ujel, dopravní nehodu neoznámil, ačkoliv tuto povinnost měl. Podle zajištěných stop na místě dopravní nehody a podle šetření policistů by se mělo jednat o osobní vozidlo značky Citroen v provedení sedan a s poškozením v pravé přední části.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
13. prosince 2013
 

vytisknout  e-mailem