Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie žádá svědky dopravní nehody o pomoc

ROKYCANSKO - Policisté žádají případné svědky dopravních nehod, aby se obrátili na policii. 

     Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech žádají případné svědky, aby se obrátili osobně či telefonicky na dopravní inspektorát v Rokycanech (tel. 974 335 259) a napomohli tak objasnit příčinu či viníky níže popsaných dopravních nehod.
 
     První nehoda, která je policií šetřena se stala 4. června 2014 v 16.40 na silnici II. třídy č 232 km v katastru obce Němčovice, okr. Rokycany. Řidič s nákladním vozidlem zn. Škoda Pik-up jel ve směru od Liblína na Rokycany. V místě za odbočkou na Lhotku u Radnic v pravotočivé zatáčce na horizontu předjížděl dosud neznámé osobní vozidlo, když v protisměru z pravotočivé zatáčky od Rokycan vyjelo ve svém jízdním pruhu vozidlo značky VW Passat. Na rovném úseku mezi zatáčkami došlo k čelnímu střetu vozidel. Policisté žádají svědky předjížděného vozidla , kteří mohou poskytnout k dopravní nehodě, aby kontaktovali policii.
 
     Druhá dopravní nehoda šetřená policií se stala 8. června 2014 v 16.00 hodin na účelové komunikaci v katastru obce Dobřív, okr. Rokycany  na parkovišti u restaurace Na Koruně. V inkriminovanou dobu ve směru na  Strašice dosud nezjištěný řidič, nezjištěného vozidla poškodil levý bok u zaparkovaného vozidla a z místa nehody ujel. Na vozidle BMW tak způsobil škodu ve výši 8 tisíc korun.
 
     Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech případným svědkům předem za spolupráci děkují.

 

nprap. Hana Kroftová
10. června 2014

vytisknout  e-mailem