Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní opatření přineslo výsledky

PLZEŇ - VENKOV - Policisté výsledky bezpečnostního opatření dokázali důvod, proč se právě této problematice intenzivně věnují. 

     Policisté z obvodního oddělení policie Přeštice a Stod ve spolupráci s kriminalisty z 1. oddělení obecné kriminality z Územního odboru Plzeň – venkov a policisty z oddělení služební kynologie z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje na základě vyhodnocení bezpečnostní situace realizovali bezpečnostní opatření zaměřené na odhalování trestných činů a přestupků s důrazem na jízdu řidičů pod vlivem alkoholu a omamných a psychotropních látek, dodržování veřejného pořádku a pravidel silničního provozu a v neposlední řadě na kontrolu podávání, požívání a zneužívání alkoholu, případně omamných a psychotropních látek ze strany nezletilých a mladistvých osob.
     Bezpečnostní opatření proběhlo v době od 25. do 26. září 2015 na teritoriu obvodního oddělení policie Přeštice a Stod. Akce probíhala formou cílené a důkladné kontroly vozidel, objektů a osob. Policisté během opatření zjistili celkem 17 přestupků, z toho ve 13 případech držení omamných a psychotropních látek. Policisté důkladnou kontrolou dále zjistili 5 trestných činů souvisejících právě s držení omamných a psychotropních látek. V souvislosti s realizací bezpečnostního opatření bylo kontrolováno 128 osob,  6 objektů a 78 vozidel. Policisté těmito akcemi dokazují, že dokáží úspěšně potírat nejen tuto protiprávní činnost.

nprap. Ing. Jan Koželuh
1. října 2015

vytisknout  e-mailem