Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Světelná signalizace mimo provoz - AKTUALIZACE

PLZEŇ - Jedna z plzeňských velmi frekventovaných komunikací bude dnes dopoledne bez světelné signalizace. Od sedmi do desíti hodin budou z důvodu oprav rozvodů elektrické energie mimo provoz čtyři hlavní křižovatky na této komunikaci. 

     Řidiči projíždějící Plzní vozovkou ulice Karlovarská se musí dnes od sedmé hodiny ranní zhruba do desáté hodiny dopolední obejít bez semaforů na čtyřech hlavních křižovatkách. Od ranních hodin byly z důvodu přerušení dodávky elektrické energie z provozu vyřazeny semafory na  křižovatce ulic Karlovarská a Boženy Němcové, Karlovarská a Alej svobody, Karlovarská a ulice Gerská a křižovatce ulic Gerská a Studentská.  Situaci na místě monitorují dopravní policisté Městského ředitelství policie Plzeň, kteří budou po celou dobu nejen dohlížet na plynulost a bezpečnost silničního provozu, ale provoz na zmíněné křižovatce i v případě potřeby řídit. Z tohoto důvodů bychom rádi požádali nejen řidiče, kteří budou zmíněným úsekem projíždět, ale i ostatní účastníky silničního provozu, aby byli ve zvýšené míře opatrní, ohleduplní a aby především dbali pokynů policistů.

    Podle aktuálních informací pracovníků energetických závodů byla dodávka elektrické energie obnovena krátce po čtvrt na deset. Od tohoto okamžiku je opět uvedena do provozu i světelná signalizace na všech zmíněných křižovatkách.

     
por. Ing. Hana Štefflová
30. června 2015

vytisknout  e-mailem