Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vyhrožovali osobám v domě

ŠVIHOVSKO - Dva muži byli obviněni z přečinů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody formou spolupachatelství. 

    Policie zahájila úkony trestního řízení a 44letý muž ze Švihovska byl obviněn z přečinů nebezpečné vyhrožování, dále z přečinu porušování domovní svobody spáchaného formou spolupachatelství a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Druhý muž ve věku 46 let též ze Švihovska z přečinu nebezpečné vyhrožování a přečinu porušování domovní svobody spáchaného formou spolupachatelství.

     Policisté přijali v sobotu 11. července letošního roku ve večerních hodinách oznámení, že v obci na Švihovsku několik osob vyhrožuje třem osobám žijících v rodinném domě. Policisté okamžitě vyjeli na místo a zadrželi podezřelé muže, kteří byli převezeni na oddělení a po provedení neodkladných úkonů propuštěni. Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování prověřovali zainteresovanost jednotlivých zúčastněných osob na konfliktu. Další tři muži ve věku 18,20 a 43 let z Klatovska jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které byly předány správnímu orgánu.

     Dále obviněný mladší muž bez závažného důvodu nenastoupil výkon trestu odnětí svobody. Počátkem měsíce září byl nedaleko obce Lhovice policisty zadržen a převezen do věznice, protože na muže byl Okresním soudem Jablonec nad Nisou vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

 

 

nprap. Ladmanová Dana

5. 11. 2015

 

 

   

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem