Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči neustále odjíždějí od nehod

TACHOVSKO - Dopravní policisté hledají svědky několika nehod, kterými se zabývají.  

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky čtyř nehod, které se staly v uplynulých týdnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala v době od 14. prosince do 15. prosince loňského roku na silnici II/230 v obci Kostelec. Dosud neznámý řidič tam poškodil elektrický pilíř stojící u místní komunikace. Neznámý řidič z místa ujel.
     Druhá nehoda se stala 18. prosince loňského roku na silnici mezi Tachovem a Planou. Ve směru na Planou jela s vozidlem Peugeot řidička, která uvedla, že přibližně 1 km před odbočkou na obec Dolní Jadruž ve směru jízdy na Planou začala předjíždět blíže nezjištěné osobní vozidlo tmavé barvy. Řidič měl v době uvedeného manévru vybočit do protisměrného pruhu a poškodit při tom pravý bok vozidla Peugeot. Neznámý řidič na místě nezastavil a pokračoval dál na Planou.
     Třetí nehoda se stala z 28. na 29. prosince loňského roku v obci Konstantinovy Lázně. Ve směru od obce Mydlovary jel dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a vyjel při tom vlevo mimo komunikaci, kde narazil do dopravní značky („Slepá ulice“ s dodatkovou tabulí) a poškodil silniční příkop. Neznámý řidič z místa nehody ujel. Při ohledání místa policisté nalezli lak modré barvy a střepy skla s černou fólií patřící vozidlu, které na místě havarovalo.
     Poslední nehoda se stala ze 4. na 5. ledna letošního roku v obci Tachov v prostoru parkoviště u prodejny elektra v Hornické ulici. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil dopravní značku „Parkoviště“ s dodatkovou tabulkou. Značku ohnul a následně i přejel. I tento řidič z místa ujel, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
11. 1. 2017

vytisknout  e-mailem