Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Víkendová hudební akce na "Boleváku"

PLZEŇ - Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek na festivalu a na bezpečnost a plynulost v dopravě v okolí místa konání akce. 

Během tohoto víkendu se mohou občané krajského města a návštěvníci města Plzně zapojit do kulturního dění.  V pořadí sedmý ročník "Bolevák Music Festival 2018" proběhne na Boleveckém rybníku na pláži Ostende dne 7.,8.,9. srpna 2020. Ze strany plzeškých policistů a v součinnosti se strážníky Městské policie Plzeň bude tato akce zajištěna bezpečnostním opatřením. Policisté během této události budou dohlížet nad bezpečností a plynulostí silničního provozu a zároveň budou dohlížet na to, aby nedocházelo k narušení veřejného pořádku.

Policisté dále občany upozorňují, aby si v souvislosti s víkendovou akcí dávali pozor na své cennosti uložené v kabelkách, taškách, batozích a zejména pak ve vozidlech. Volně odložené věci se stávají velkým lákadlem pro nenechavce, kteří vám svým jednáním mohou způsobit nemalé starosti. 

    Všem návštěvníkům přejeme krásné prožití víkendu za krásného počasí a zároveň je žádáme, aby respektovali dopravní značení, pokyny policistů ale i pořadatelů, kteří budou mít na starosti zajištění hladkého průlběhu akce.

nprap. Veronika Hokrová
7. srpna 2020

vytisknout  e-mailem