Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Plzeňští policisté se při objasňování trestného činu obracejí na veřejnost

PLZEŇ - Neznámá osoba rozbila skleněnou výplň divadla a způsobila škodu vyšší než 100 tisíc korun. Policisté hledají ženu a muže, kteří jsou zachyceni na snímcích z kamerového záznamu. Mohli by poskytnout důležité informace pro vedené trestní řízení. 

     Policisté z obvodního oddělení policie Plzeň střed zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, ke kterému došlo dne 23. března 2023 v 15:15 hodin. Neznámý nezletilý pachatel hodil kámen proti skleněné výplni atria Nového divadla na Palackého náměstí v Plzni a výplň tvořenou speciálním sklem poškodil. Škoda byla vyčíslena na 124 tisíc korun. V souvislosti s objasňováním tohoto případu policisté hledají ženu a muže, kteří jsou zachyceni na snímcích z kamerového záznamu. Mohli by poskytnout důležité informace pro vedené trestní řízení. 
     Osoby na fotografiích se mohou samy přihlásit na lince 158 nebo obvodním oddělení Plzeň střed, stejně tak veřejnost, pokud někdo dvojici pozná a zná její totožnost, může své informace sdělit policistům přímo na obvodním oddělení policie Plzeň 2 nebo policistům na tísňové lince 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
12. května 2023

Odkazy do noveho okna

Osoby důležité pro trestní řízení

Osoby důležité pro trestní řízení 

Detailní náhled

Osoby důležité pro trestní řízení

Osoby důležité pro trestní řízení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem