Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Po domluvě s prodavačkou pronášela zboží přes pokladnu

NOVOJIČÍNSKO - události 

Policisté z obvodního oddělení v Novém Jičíně zahájili úkony trestního řízení směřující k prověření a objasnění skutečností, které nasvědčují spáchání přečinu krádež.

Krádeží se měla dopustit šestačtyřicetiletá žena, společně s třiapadesátiletou prodavačkou, jež vykonávala práci pokladní v jednom z Novojičínských marketů. V úmyslu získat majetkový prospěch měly přes pokladnu pronést bez zaplacení různé spotřební zboží, převážně potraviny, a to ve třech případech. Celkem tak měly odcizit zboží v částce přesahující 5 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí oběma ženám až dvouletý trest odnětí svobody.

Při couvání srazil chodkyni

Kriminalisté z Nového Jičína zahájili úkony trestního řízení, směřující k prověření a objasnění skutečností, které nasvědčují spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

V pondělí 3. července 2017 okolo devíti hodin ráno se na ulici Žižkova v Novém Jičíně střetlo osobní vozidlo s chodkyní. Devětadvacetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia při couvání v jednosměrné ulici přehlédl chodkyni, kterou zadní části vozidla srazil. Chodkyně po střetu upadla na vozovku a utrpěla těžké zranění. Zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče byla negativní. V případě prokázání viny hrozí řidiči až čtyřletý trest odnětí svobody.

Nový Jičín 4. července 2017 

por. Mgr. Petr Směták
komisař skupiny tisku a prevence Nový Jičín
Tel.: 974 735 207

vytisknout  e-mailem