Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Po vloupání do kolárny bylo odcizeno kolo

KLADENSKO – Pachatel značně poškodil dveře. 

Policisté obvodního oddělení Kladno nyní prošetřují případ vloupání do kolárny v Kladně v ulici Cyrila Boudy, který byl oznámen na policejní služebnu dne 3. března 2021.

Do prostoru kolárny vnikl dosud neznámý pachatel v době od 21.00 hodin dne 2. března 2021 do 07.00 hodin následujícího dne, a to za užití násilí. Při násilném vstupu pachatel značně poškodil dveře a svým jednáním způsobil společnosti Společenství vlastníků jednotek domu škodu ve výši 6 000,-Kč. Následně z kolárny odcizil nepojízdné kolo značky Rockrider, v modro-černé barvě, čímž vznikla majitelce škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku 4 000,-Kč. Pachatel se svého skutku dopustil v čase vyhlášeného nouzového stavu a celková škoda činí 10 000,-Kč.

Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Kladenská policie opět upozorňuje občany, aby nebyli lhostejní a pokud poblíž svého bydliště nebo přímo v prostorách domů zjistí neznámou podezřelou osobu, byli vždy všímaví a věnovali pozornost pohybu těchto nežádoucích osob. V mnoha případech se tyto náhodně pohybující osoby v cizích prostorech dopouští trestné činnosti například vykradením sklepních kójí, vloupáním do bytů, odcizením věcí ze společných prostor a nebo jejich poškození. Občané by měli věnovat zvýšenou pozornost nejen svému majetku, ale i majetku ve společném vlastnictví.

Policie vyzývá občany pokud v inkriminovaném čase zaznamenali podezřelou osob u v místě bydliště, aby poskytli své poznatky na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.


 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
5. března 2021


 

vytisknout  e-mailem