Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Po zadrženém muži policie pátrala

CHOMUTOV - Vloupání do čističky, Majitel měl štěstí... 

Po muži pátrala policie
Policejní hlídka kontrolovala na Pražské ulici v Chomutově vozidlo Renault 19, kde za volantem seděl 30letý místní obyvatel. Při kontrolo se zjistili, že muž má již dvakrát vysloven Okresním soudem v Chomutově zákaz řízení motorových vozidel a Magistrát města Chomutova mu uložil sankci spočívající opět v zákazu řízení motorových vozidel. Ani tato potrestání však nestačila a tak bude muž opět obviněn z řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění  a maření výkonu úředního rozhodnutí. Po provedeném výslechu hříšník propuštěn nebyl, ale putoval do věznice v Litoměřicích. Okresní soud v Chomutově totiž na něj vydal příkaz k dodání do výkonu trestu.
Vloupání do čističky
Na Chomutovsku se neznámý zloděj vloupal do objektu čističky odpadních vod. Firmě způsobil škodu za téměř 32 tisíc korun neboť odcizil kromě kufru s nářadím i ponorné čerpadlo. Policisté již zahájili vyšetřování této krádeže.
Majitel měl štěstí
Opravdu velké štěstí měl majitel vozidla Ford Galaxy. Automobil, který zůstal zaparkovaný poblíž fotbalového hřiště v centru Chomutova, se pokusil kdosi odcizit. Zloděj překonal uzamčené zámky a po vniknutí dovnitř demontoval spínací skříňku. Nastartovat a odejet se mu však nepodařilo a tak auto zůstalo na svém místě. I tak bude oprava stát nejméně čtyřicet tisíc korun. Kdyby však zmizelo vozidlo, byla by škoda podstatně vyšší. Případnému pachateli hrozí obvinění z pokusu krádeže a poškozování cizí věci.
Naletěl nejspíše podvodníkovi
Minulý měsíc vyhrál muž z Rokle u Chomutova na internetové aukci mobilní telefon. Zaplatil za něj témě šest tisíc korun, ale z telefonu radost nemá neboť jej do současné doby neobdržel. Případ začala vyšetřovat kadaňská policie jako trestný čin podvodu.
Víkendové nehody v počtech
Během uplynulého víkendu šetřili policisté čtyři nahlášené dopravní nehody. Jedna osoba musela po kolizi vyhledat lékařské ošetření, zranění bylo naštěstí lehké. Opravy poškozených vozidel budou majitele stát nejméně 135 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem