Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Počasí řidičům nepřeje

SEMILSKO - Začátkem tohoto týdne havaroval s osobním vozidlem řidič, který dostal smyk a narazil do stromu. O dva dny později nezvládla smyk s "osobákem" řidička a způsobila dopravní nehodu.  

V pondělí časně ráno jel směrem od obce Kundratice na Mříčnou s osobním vozidlem značky Peugeot 48letý řidič. Při projetí pravotočivé zatáčky dostal s autem na mokré vozovce smyk, vyjel na levou stranu, kde poškodil směrový sloupek. Poté narazil přední levou částí vozidla do vzrostlého stromu, od kterého byl odhozen přes silnici na pravou stranu mimo komunikaci. Při nehodě utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. Řidič se podrobil zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla stanovena na částku 21 000 korun.

DN 26.011.JPG                                            DN 26.01.

 

 

 

 

 

 


 

 

Ve středu ráno krátce po osmé hodině jela s vozidlem značky Škoda Fabia ve směru od Valteřic na Hrabačov 28letá řidička. Na přímém klesajícím úseku se rozhodla předjet nákladní vozidlo Praga V3S. Dostala však na mokré silnici smyk a ztratila kontrolu nad svým autem. Bočně se přitom střetla s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Octavia, které skončilo v příkopu. Následoval další boční náraz s Fábií, tentokrát druhou stranou do Pragy V3S. Nikdo z účastníků dopravní nehody naštěstí neutrpěl zranění a ani vliv alkoholu se u řidičů neprokázal. Celková škoda byla vyčíslena na částku 81 000 korun.

DN 29.011.JPG                                            DN 28.01.
                                          

 

 

 

 

 

 

 

29. 1. 2015
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí
 

vytisknout  e-mailem