Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Pochvalný dopis vždy potěší

Hradec Králové - Cestou policejního prezidenta byl policistům ICP Hradec Králové doručen děkovný dopis za vstřícnost a profesionalitu. 

Dopis od generální ředitelky Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest v těchto dnech obdržel policejní prezident, který ho se svým poděkováním zaslal těm, kterých se pochvala týká, a to policistům Inspektorátu cizinecké policie v Hradci Králové. Paní ředitelka v něm píše o profesionálním přístupu policistů i v podmínkách, kdy počty žadatelů z řad zahraničních pracovníků několikanásobně převýšují kapacitu ICP. Zároveň se zmiňuje i o tom, že přijetí nejvhodnějších opatření se setkává s velice kladnou odezvou i z řad žadatelů.
Děkuje celému kolektivu za profesionální a vstřícný přístup při řešení povolovacího procesu žádostí o vízum nad 90 dnů a dlouhodobých pobytů za účelem zaměstnání pro vedoucí pracovníky významných strategických investorů a jejich rodinné příslušníky působících ve všech regionech na území České republiky.
 
Tento dopis, stejně jako ostatní, které k nám přicházejí, těší nejenom policisty, ale i management Oblastního ředitelství SCP Hradec Králové. V době, kdy je cizinecká policie pod poměrně častou palbou kritiky za vyřizování žádostí  o víza a je atakována ze strany médií i veřejnosti je potřeba zveřejnit i opačnou stranu mince.

vytisknout  e-mailem