Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Počítač bez zaplacení

CHOMUTOV - Žena dohodnuté splátky neplatila, Jednání bude vysvětlovat komisi... 

Počítač bez zaplacení
Až nad dva roky ve vězení může v případě odsouzení skončit teprve 18letá žena z Klášterce nad Ohří. V prodejně ve městě uzavřela s poškozenou společnostní smlouvu na poskytnutí úvěru na nákup notebooku. Zboží v hodnotě 9 tisíc korun si převzala, ale do dnešního dne neuhradila ani jednu splátku. Její jednání policisté z místního obvodního oddělení vyhodnotili jak podvod.

Jednání bude vysvětlovat komisi
23letý muž z okresního města přišel v srpnu na návštěvu známého do bytu v Kyjické ulici. V nestřeženém okamžiku sebral z police v kuchyni volně odložený poškozený mobilní telefon v hodnotě 2500 korun. Své jednání bude nyní vysvětlovat přestupkové komisi, kam policisté přestupek proti majetku zaslali.

Potrestán nebude
Chomutovští policisté vyšetřují jednání 33letého muže z okresního města. Na Lipské ulici se v srpnu pohádal se svojí přítelkyní a pak ženu udeřil přes ruku, kde držela batoh a nechtěla ho pustit. Zranění poškozené si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení. Za své jednání však muž potrestán nebude. Žena využila svého práva a nedala souhlas s jeho trestním stíháním.


22. září 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem