Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Počítač hodili do vody

CHOMUTOV - Trojice mužů kradla ve firmě, Poškozené vozidlo, Incident v bytě  

Počítač hodili do vody
Trojice mužů ve věku 25, 27 a 40 let vnikla do firmy ve Ctiborově ulici. Z parapetu okna u kanceláře odcizili odložený nefunkční počítač v krabici, určený na opravu. Počítač byl následně nalezen odhozený v Chomutovce. Poškozená firma vyčíslila škodu na 27 tisíc korun. Všichni jsou podezřelí z krádeže. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

Poškozené vozidlo
Nemilé překvapení čekalo na majitelku vozidla Hyundai I 30, které nechala zaparkované za domem v ulici Beethovenova v Chomutově. Neznámý vandal poškodil čelní sklo, sklo u dveří, přední kapotu, blatník a další části vozidla. Oprava byla odhadnuta na nejméně 100 tisíc korun. Jednání neznámého pachatele policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

Incident v bytě
Hlídka jirkovských policistů zasahovala v bytě v ulici Studentská. 28letý muž zde slovně a fyzicky napadal svoji družku. Neuposlechl výzvu zasahujících policistů, aby své jednání ukončil, byl proto zadržel. Provedená dechová zkouška následně prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal totiž 2,70 promile.


UPOZORNĚNÍ
Od 29.12.2014 do 5.1.2015 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Střelcovou z oddělení tisku a prevence Louny – tlf. 974 437 207 nebo 724 155 239.


23. prosince 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem