Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pod vlivem alkoholu tropili výtržnosti

SOKOLOVSKO – Ničili cizí majetek. 

Dva mladíci ve věku 18 a 21 let měli tropit výtržnosti v Lokti v polovině ledna. Mladší z nich nejprve poškodil ozdobný litinový koš, kdy kopy zlomil držáky koše a ten upadl ze stojanu na zem. Tímto způsobil poškozené organizaci škodu ve výši kolem 6 500 Kč. Druhý mladík opakovaně kopl a poté vytrhl okap u domu a uprostřed ulice vytáhl kanálovou mříž a odhodil jí stranou. Společně pokračovali dále v ničení cizího majetku. Nejprve poškodili plastovou popelnici a poté prokopli dvířka u tzv. pomníčku uzávěru přívodu plynu. Celkem tak jejich jednáním byla způsobena škoda téměř 10 tisíc korun.

Kolem čtvrté hodiny ranní prováděli loketští policisté na náměstí kontrolní činnost a zpozorovali dva mladíky, kteří dělali nepořádek. Hlídka se k nim rozjela a chtěla je zkontrolovat. Po příjezdu policejní hlídky na místo, začali mladíci z místa odcházet, a když policisté vystoupili z vozidla, dali se mladíci na útěk. Policisté je však dostihli a ti se s nimi vrátili zpět na místo, kde dělali nepořádek. Oba se k výtržnostem přiznali. Jelikož jevili oba značné známky podnapilosti a hrozilo, že budou v jednání pokračovat, policisté je zajistili a převezli do Sokolova na Protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Nyní jim policisté na Obvodním oddělení v Lokti sdělili podezření ze spáchání přečinu Výtržnictví. Mladší z nich si od policistů navíc vyslechl i sdělení podezření ze spáchání přečinu Poškození cizí věci.

nprap. Kateřina Krejčí
6. 2. 2018

Odkazy do noveho okna

Výtržnosti Loket

Výtržnosti Loket 

Detailní náhled

Výtržnosti Loket

Výtržnosti Loket 

Detailní náhled

Výtržnosti Loket

Výtržnosti Loket 

Detailní náhled

Výtržnosti Loket

Výtržnosti Loket 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem