Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Podejte svědectví

Dne 12 března letošního roku v 20:40 hodin v křižovatce ulic Vinohradská x Slavíkova, Praha 2 Vinohrady došlo k dopravní nehodě. 

V tuto dobu řídil nezjištěný řidič osobní vozidlo nezjištěného typu a registrační značky v Praze 2 po ulici Vinohradská ve směru z centra. Před křižovatkou s ulicí Slavíkova vozidlo stálo před semaforem na světelný signál „Stůj!“. V okamžiku, kdy na semaforu naskočil světelný signál „Volno“ se vozidlo rozjelo. Současně se rozjela i tramvaj linky 11, která vyjížděla ze zastávky a jela směrem z centra. Nezjištěné osobní vozidlo začalo odbočovat vlevo do ulice Slavíkova a řidič s ním najel na koleje, kde zastavil, protože dával přednost protijedoucím vozidlům. Tím vytvořil řidiči tramvaje náhlou překážku, na kterou tento ihned reagoval a prudce zabrzdil. Při brzdění utrpěl zranění cestující v tramvaji, se kterým byl následně převezen k ošetření do Vinohradské nemocnice. Nezjištěné vozidlo pak z místa odjelo, aniž by řidič vystoupil a poskytl druhému účastníkovy jakékoliv informace
Žádáme tímto očité svědky, aby se přihlásili a poskytli své svědectví na telefonní číslo 974 825 717, k dispozici je také tísňová linka 158.

vytisknout  e-mailem