Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poděkování judistům Policie ČR

Policejní prezident brig. gen. Mgr. Oldřich Martinů dnes osobně poděkoval judistům Policie ČR za vzornou reprezentaci policie na mezinárodní úrovni. 

Členové reprezentačního družstva resortu Ministerstva vnitra ČR se pod vedením pplk. PhDr. Stanislava Radosty zúčastnili Policejního mistrovství světa v judo, které se konalo v době 1. – 7. prosince 2008 v Libyi.
Judisté vybojovali v Libyi 2 bronzové medaile a skončili na 11. místě z celkových 17 zúčastněných zemí. Největší zásluhu na tom měla ppor. Pavla Pröllová, držitelka obou medailí, zápasící v kategoriích do 70 kg a v kategorii váhově neomezené.
Další úspěchy ve svých kategoriích vybojovali prap. Martin Turek pátým místem a stržm. Radek Valenta, por. Martin Dufek a kpt. Mgr. Martin Hubinka místy sedmými.
Česká republika měla své zastoupení i v řadách mezinárodních rozhodčích. Výkon rozhodčího pplk. RNDr. Petra Šediváka byl ze strany pořadatelů mistrovství i samotných závodníků velmi kladně hodnocen.
Při předání písemných diplomů s poděkováním za vzornou reprezentaci vyzdvihl pan policejní prezident důležitost dobré fyzické kondice v rámci služební přípravy každého policisty. Na závěr reprezentantům popřál hodně úspěchů v jejich další sportovní i policejní kariéře.


kpt. Bc. Jan Melša
tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

Bronzová Pröllová

Bronzová Pröllová 

Detailní náhled

Poděkování

Poděkování 

Detailní náhled

Společné foto

Společné foto 

Detailní náhled

Výprava ČR v Libyi

Výprava ČR v Libyi 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem