Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poděkování policistům

Vedoucí lipenských policistů obdržel v pondělí 23. března tento e-mail: 

Vážení,
 
tímto bych ráda vyslovila pochvalu a poděkování dvěma příslušníkům Policie ČR – Lipno nad Vltavou, kteří měli službu večer 20.3.2009. Kolem 20:30 jsme s mojí maminkou, sestrou, mým synem a neteří měli autonehodu před obcí Lipno nad Vltavou směrem od Frymburku před odbočkou na Slupečnou na zledovatělé silnici. Když jsme čekali na Dopravní Policii, která jela z Krumlova, tito dva policisté mezitím odvezli mou sestru se dvěma malými dětmi (4 a 5let) do našeho bytu v Dokách Lipno. Byli opravdu velice milí a čekali pak se mnou a mou maminkou na místě nehody, dokud Dopravní Policie nedorazila na místo.
 
Jsem ráda, že takoví lidé ještě v dnešní uspěchané a hektické době jsou, sice konali „jen“ svou povinnost, když u autonehody zastavili, ale jejich lidský přístup a porozumění pro vzniklou situaci, se dnes již nevidí. Ráda bych jim tímto poděkovala za celou naší rodinu, za jejich přístup, pochopení, starost a hlavně za to, že odvezli sestru s dětmi, aby na místě nehody nemuseli sedět několik hodin v autě a čekat na vyřízení celé situace.
 
Děkuji a jsem s pozdravem
K. M., DiS
 
Pozn. Vzhledem k tomu, že od odesílatelky nemáme písemný souhlas s uveřejněním jména, uvádíme pouze iniciály a děkujeme za velmi milý dopis.
 
por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem