Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Podezřelé muže policisté rychle vypátrali

TŘEBÍČSKO: Muži odcizili zboží v několika obchodech 

Policistům se podařilo velmi rychle dopadnout dva muže, kteří odcizili zboží v několika obchodech v Moravských Budějovicích. Odcizené věci v hodnotě necelých deset tisíc korun podezřelí muži po dopadení vydali.

V úterý 2. ledna přijali policisté po jedné hodině odpoledne oznámení, že v prodejně na náměstí Míru odcizili dva neznámí muži zboží a z místa utekli. Na místo vyjeli policisté a okamžitě provedli šetření. Pachatelé odcizili v prodejně třináct balení pracích tablet a šest parfémů. Policisté vytěžili záznamy z kamer a zjistili přibližný popis podezřelých, dále také, že od obchodu odjeli vozidlem. Policisté začali ihned ve městě po mužích pátrat. V krátké době se jim podařilo nalézt automobil a také oba podezřelé muže. Jednalo se o muže ve věku osmnáct a dvacet let, oba z Jihlavy, odcizené věci vydali. Kromě zboží z prodejny byly mezi nimi i jiné věci, a to oblečení. Na základě šetření policisté zjistili, že trička a mikinu odcizil ve stejný den mladší z mužů ve dvou obchodech na náměstí ČSA.

Muži jsou podezřelí ze spáchání přečinu krádeže, oba byli v minulosti za majetkovou trestnou činnost již soudně trestáni. Případ policisté dále prověřují.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

3. ledna 2018 

vytisknout  e-mailem