Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podezřelý muž byl zadržen

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizení kabelu 

 
 
Ústeckým policistům se včera krátce po poledni podařilo zadržet 33letého muže, který je podezřelý z krádeže kabelů. V blízkosti obce Předlice odřezal nožem 280 cm zabezpečovacího kabelu, čímž způsobil poruchový stav výhybek. Vzhledem k bezpečnosti projíždějících vlakových souprav musel být na několik hodin vlakový provoz v tomto úseku zastaven. Podezřelému muži z krádeže zabezpečovacích kabelů hrozí za poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení jeden rok až šest let odnětí svobody.
 
 
Lyžaři mají smutek v očích
 
Ve SKI areálu Zadní Telnice odcizil neznámý pachatel 70 m přívodního el. kabelu ke sněžným dělům na Rudném vrchu a tím způsobil poškozené organizaci škodu přes 17 tisíc korun.
 
 
Vloupání do vozidel
 
Ústečtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal na parkovišti V Oblouku v Ústí nad Labem do uzamčeného vozidla Škoda Felicia, ze kterého odcizil autorádio zn. Blaupunkt a stříbrnou svítilnu s LED diodami, a dále vnikl do osobního vozidla VW Golf, ze kterého odcizil autorádio zn. Sencor včetně odnímacího panelu, pouzdro na CD s 30 ks CD a desku se dvěma reproduktory. Škoda, která vznikla majitelům vozidel, se pohybuje kolem 4 tisíc korun.

 

 

nprap. Zuzana Najmanová
Ústí n. L. 11. 3. 2011

vytisknout  e-mailem