Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Podezřelý u sebe přechovával větší množství sušiny

KLADENSKO - Na základě profesionality policisté zajistili u muže sušinu rostlinného původu. 

Kladenští policisté v současné době prošetřují případ trestného činu výroba, držení a prodej omamných a psychotropních látek, prekurzorů a jedů, z kterého je podezřelý dvaceti devítiletý muž z Kladna.

V pondělí 12. září 2016 po dvacáté jedné hodině vykonávali policisté oddělení hlídkové služby v rámci kontrolní činnosti dohled v nočních ulicích Kladna. Na náměstí Karla Kindla policejní hlídka spatřila  muže, který postával u autobusové zastávky. Vzhledem k místním znalostem pojali policisté podezření, že se jedná o podezřelou osobu.  Z těchto důvodů provedla hlídka kontrolu a muž byl vyzván k prokázání totožnosti.  Jelikož policisté v přítomnosti kontrolované osoby cítili silný zápach konopí, vzniklo podezření, že muž je uživatelem marihuany a mohl by u sebe přechovávat větší množství této návykové látky. Nejprve se devětadvacetiletý muž doznal, že občasně užívá marihuanu. Následným policejním šetřením a profesionálním přístupem policejní hlídky bylo zjištěno, že podezřelá osoba u sebe ve svém batohu neoprávněně pro vlastní potřebu přechovávala celkem osmdesát šest kusů sušin rostlinného původu.

Policisté podezřelého muže převezli na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno k provedení vysvětlení a prvotních úkonů. Sušina rostlinného původu byla poté zaslána ke zkoumání.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

13. září 2016

 

vytisknout  e-mailem