Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podezřelý z krádeže železa

LOUNY - Kvůli pětistovce čelí přečinu krádeže. 

Třiatřicetiletému muži z Lounska sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu krádeže. V minulých dnech totiž přelezl zděné oplocení jedné stodoly v obci Zeměchy a dostal se na dvůr. Odtud odcizil dvě kovové traverzy o délce 3, 5 metru a silnostěnnou kovovou trubku o průměru 150 mm a délce 2, 5 metru. Poškozený škodu vyčíslil na 500 Kč.
 
 
Ukradl přívěsný vozík

 

Z pondělí na úterý překonal neznámý pachatel oplocení jednoho pozemku na Husitském náměstí v Žatci, násilným způsobem zevnitř otevřel vstupní vrata a odcizil na pozemku odstavený přívěsný vozík. Poškozenému tím způsobil škodu za 10 000 Kč. Případ šetří žatečtí policisté jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.
 
Další krkavčí otec
 
Sedmadvacetiletý muž z Mostu neplatí výživné na svou nezletilou dceru, která žije s matkou na Podbořansku. Vyjma několika měsíců se této zákonné povinnosti vyhýbá už od konce roku 2010. Ignoruje tak rozsudek soudu a zákon o rodině. K rukám matky již dluží nejméně 36 000 Kč. V úterý jej komisař služby kriminální policie a vyšetřování obvinil z přečinu zanedbání povinné výživy, stíhá jej na svobodě.
 
Za nářadím přes plot domu
 
Na pozemek jednoho domu v lounské ulici S. K. Neumanna se v minulých dnech nezdráhal vniknout dosud nezjištěný pachatel, aby odtud odcizil vrtačky a rozbrušovačky. Celkovou škodu vyčíslil majitel na 5 500 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 16. dubna 2014

vytisknout  e-mailem