Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podezřelý z maření

LOUNY - Mladík řídil motorové vozidlo v době zákazu. 

Řidiče osobního automobilu zn. Seat Toledo kontrolovali v pondělí večer žatečtí policisté v tamní Plzeňské ulici. Zjistili, že 25letý mladík z Rakovnicka, jež usedl za volant zmíněného vozidla, řídil neoprávněně. Okresní soud v Kladně mu totiž uložil trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu 12 měsíců s nabytím právní moci dne 14. října 2014. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což může jít až na tři roky za mříže.

Krádež v drogerii

Policisté pátrají po pachateli, který v jedné prodejně drogistického zboží v Lounech odcizil zboží za téměř 8 000 Kč. Z regálů si přisvojil pánský parfém, tři elektrické zubní kartáčky a mezizubní vodní trysku s náhradními díly. Ve věci již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po zloději pátrají.

Navigace lákala

Do zaparkovaného vozidla zn. VW Multivan se ve Školní ulici v Lounech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Z neděle na pondělí z něj odcizil vestavěnou originální navigaci, čímž poškozenému majiteli způsobil škodu za 20 000 Kč. Poškozením pak za další dva tisíce. Policisté případ šetří jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.

Krádež auta

Z neděle na pondělí zmizela z lounské Husovy ulice zaparkovaná Škoda Octavia. Dosud neznámý pachatel si ji vyhlédl na parkovišti u budovy bývalého kulturního domu. Společně s vozidlem zmizely i jeho doklady, sluneční brýle a povinná výbava. Způsobená škoda byla odhadnuta na 152 300 Kč. Policisté vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají i po pachateli krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 13. ledna 2015 

 

 

vytisknout  e-mailem