Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Podezřelý z pokusu vraždy

Frýdek-Místek: Policisté zadrželi muže podezřelého z pobodání ženy.  

Moravskoslezští policisté zadrželi muže, který je podezřelý, že v úterý navečer pobodal 25letou ženu.Kriminalisté včera odpoledne věc překvalifikovali na pokus trestného činu vraždy.
 
Ke skutku došlo u nádraží ve Frýdku-Místku v úterý kolem půl sedmé večer. Tehdy neznámý pachatel zaútočil na mladou ženu, kterou nalezli svědci kousek od nádraží s bodnými ranami v těle. Policisté okamžitě začali po útočníkovi pátrat, oslovili také veřejnost.
 
Díky vynikající práci policistů z územního odboru Frýdek-Místek a kriminalistů z krajského ředitelství se podařilo již zadržet osobu, která je podezřelá z popsaného skutku. Jedná se o 21letého muže z Frýdku-Místku, kterého policisté zásahové jednotky zadrželi včera navečer. Policisté rozhodnou o dalších krocích z hlediska procesního postupu v zákonné lhůtě. Z uvedeného důvodu nemůžeme nyní poskytovat případné bližší informace k osobě podezřelého, nebo celé události.
 
V souvislosti se zadržením podezřelého je potřeba poděkovat sdělovacím prostředkům, které zveřejnily výzvu ohledně pátrání po pachateli, a také občanům, kteří na výzvu reagovali. Jak mi kriminalisté potvrdili, také poznatky od občanů přispěly k zadržení podezřelého.
 
  
por. Mgr. Soňa Štětínská
Krajské ředitelství policie Moravskoslezkého kraje
27. 1. 2011
 

vytisknout  e-mailem