Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Podezřelý z vraždy dopaden

Taxikář zemřel kvůli tisíci koruně  

     V pondělí 24. října krátce před 17 hodinou zadrželi kriminalisté   muže podezřelého ze sobotní vraždy třiašedesátiletého taxikáře v Čelákovicích. Ještě v noci muže obvinili ze zločinu vraždy a dnes dopoledne byl podán návrh na jeho vzetí do  vazby.
 
     V sobotu 22. října kolem 22 hodiny nic netušící taxikář nabral svého klienta (tohoto čtyřiadvacetiletého muže) v Praze nedaleko Celetné ulice a odvážel ho do Čelákovic. Tam za vlakovým nádražím místo zaplacení vytáhl pasažér kuchyňský nůž a velkou silou taxikáře bodl.Ukradl mu kasírtašku s tisíci korunou a utekl na nádraží. Na zastávce Čelákovice Jiřina stihl nastoupit ve 22.26 hodin do osobního vlaku jedoucího do Lysé nad Labem. Během šestiminutové jízdy ve vlaku vyhodil prázdnou kasírtašku do odpadkového koše. Z vlaku vystoupil v Lysé nad Labem.
 
     Obviněný muž české národnosti, žijící ve Středočeském kraji, je podezřelý z další trestné činnosti zejména majetkového charakteru, v minulosti byl souzen. V případě prokázání viny mu hrozí až výjimečný trest.
I tento 17 případ vraždy ve Středočeském kraji v letošním roce, kriminalisté rychle  a úspěšně objasnili.
 
 
mjr. Soňa Budská
25. října 2011
 

vytisknout  e-mailem