Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Podnapilá cyklistka nezvládla jízdu

ÚO Bruntál - krádeže jízdních kol a jiné.. 

Podnapilá cyklistka s kolem upadla
V 19,30 hodin dne 10.10.2011 v Krnově na křižovatce ulic Sv. Ducha, Soukenická, Dvořákův okruh a Hlubčická došlo k havárii 58leté ženy, která jela na jízdním kole. Žena bezprostředně po požití alkoholických nápojů přijížděla ke křižovatce a chtěla dát přednost v jízdě vozidlu, které jelo po hlavní silnici. Vlivem opilosti však nezvládla řízení a s jízdním kolem spadla. Ke střetu s osobním vozidlem nedošlo. Cyklistka utrpěla lehké zranění a při dechové zkoušce jí policisté naměřili v dechu 2,08 promile alkoholu. Škoda na jízdním kole nevznikla.
 
Z kanceláře zmizely peníze
Krádež ve středisku sociálních služeb v Bruntále na ulici Kavalcova šetří místní policisté. V době od 5. do 10.10.2011 ve dvou případech prozatím neznámý pachatel vešel do volně přístupné kanceláře a z příruční pokladny odcizil nejprve 1 400 Kč a následně 2 000 Kč. Celková škoda činí 3 400 Kč.
 
Majitelům chybí dvě jízdní kola
V průběhu úterý krnovští policisté přijali hned dvě oznámení o krádeži jízdních kol.
V prvním případě měl pachatel odcizit již dne 3.10.2011 jízdní kolo Gang nezletilému chlapci. Ten si neuzamčené kolo opřel o zeď tělocvičny na ulici Smetanův okruh a na pět minut se od něj vzdálil. Pachatel toho využil a kolo během těchto několika málo minut odcizil. Způsobená škoda 6 500 Kč.
Druhá krádež se stala od 3. do 11.10.2011 na ulici Opavská v Krnově v bytovém domě. Pachatel vnikl až do sklepních prostor a zde násilně otevřel jednu kóji. Odcizil nejen jízdní kolo Sprinter, ale vzal i visací zámek. Majiteli vznikla škoda 6 100 Kč.
 
                                                                                              
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr♦mvcr.cz
12.10.2011
 
 

vytisknout  e-mailem