Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podváděl v herně

CHOMUTOV - Muž si nechal i peníze, které nevyhrál, Posiloval se slivovicí, Zloděj na balkoně  

Na omyl neupozornil
O 17 tisíc korun se obohatil 38letý muž z okresního města. V místní herně vyhrál hotovost ve výši 7 tisíc korun. Pracovnice herny mu však omylem vyplatila peníze v celkové výši 24 tisíc korun. Na tento omyl muž neupozornil, ale všechno si nechal pro vlastní potřebu. Nyní se bude zodpovídat z podvodu, za kterým mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Posiloval se slivovicí
Dopravní policisté vyšetřovali kolizi, ke které došlo 15. června v nočních hodinách. Po místní komunikaci v Jirkově projížděl s vozidlem Š Felicia místní obyvatel ve věku 65 let. Jízdu nezvládl a zavadil o zrcátko dalšího zaparkovaného vozidla. To ho však neodradilo a pokračoval v jízdě dál. Nezastavil ani po nárazu do dalšího auta Škody Octávie, které poškodil. Zůstal stát až v době, kdy vyvrátil kolo u svého vozidla. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Přístroj potvrdil 1,48 a 1,36 promile. Muž s výsledkem souhlasil a sám se přiznal, že kromě několika piv vypil před jízdou i slivovici. Policisté na místě zadrželi řidičský průkaz a byla mu zakázaná další jízda. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 46 tisíc korun. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zloděj na balkoně
Policisté v Jirkově pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který kradl na balkoně v ulici Smetanovy Sady. Kdosi vlezl na balkon v přízemí domu a odnesl dotud dětský koberec a k tomu přibral i dvě krabičky cigaret. Majitelce vznikla škoda za necelých 900 korun. Skutek policisté vyšetřují jako porušování domovní svobody.

29. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem