Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podváděla s dávkami

LOUNY - Uváděla nepravdivé údaje... 

Sedmapadesátiletou ženu z Loun stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu podvodu. Obviněná v žádosti o příspěvek na bydlení předložila nepravdivý doklad o výši nákladů na bydlení. Na základě těchto nepravdivých skutečností jí byly neoprávněně vyplaceny příspěvky na bydlení v celkové částce 6 279 Kč. Vyšetřování obviněné je vedeno na svobodě. Pokud soud uzná její vinu, podle trestního zákoníku jí hrozí až dvouleté odnětí svobody.

Nafta zmizela z bagru

V lokalitě úložiště odpadu v Počeradech na Lounsku si dosud nezjištěný pachatel vyhlédl odstavený pásový bagr CAT 324 D a z jeho palivové nádrže odcizil motorovou naftu. K události došlo v době od 12. do 14. ledna letošního roku. Zloděj si tak přisvojil cca 400 litrů paliva v hodnotě 14 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Z haly odcizen utahovák

Krádež rázového utahováku zn. Bosch byla v minulých dnech nahlášena v jedné firmě v průmyslové zóně Triangle na Lounsku. Dosud nezjištěný poberta jej odcizil z vysunutého montážního koše v nedokončené, volně přístupné, hale. Hodnota odcizeného nářadí činí 17 418 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Krádež dřeva

Podbořanští policisté šetří krádež dřeva, které zmizelo v minulých dnech z volného prostranství v lokalitě Ovčín u obce Nová Ves. Dosud nezjištěný pachatel odcizil nejméně 35 metrů krychlových dřevní vlákniny, čímž poškozené firmě způsobil škodu za 41 000 Kč. Vytěženou kulatinu si přisvojil z volně přístupných hrání. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Po zloději pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 15. ledna 2013

 

vytisknout  e-mailem