Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Podvod v královédvorské herně

TRUTNOVSKO - Žádáme svědky o informace 

foto hernafoto herna
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany o spolupráci při pátrání po dvou mužích, kteří by svým svědectvím mohli přispět k objasnění protiprávního jednání, ke kterému došlo z pondělí na úterý 30. 7. 2013 v herně ATAK ve Dvoře Králové nad Labem. Z dosud provedeného šetření místní policisté zjistili, že v uvedené době dosud neznámý host podvodným způsobem od obsluhy herny vylákal částku ve výši 12 tisíc korun, která byla vyplacena jako výhra. Následně provozovatel herny zjistil, že byl výherní kredit na jednom z automatů navýšen nelegálním způsobem. Královédvorští policisté uvedený případ zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu podvod, za který může být soudem uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá širokou veřejnost o informace, které by vedly k vypátrání dvojice mužů, kteří v době své přítomnosti v herně mohli pachatele spatřit. Jednalo se tedy o dvojici mužů ve věku od 30 – 35 let. První z uvedené dvojice měl pleš, byl štíhlý, vysoký 185 cm, dle postoje a chůze je mírně nakloněn na levou stranu. Oblečen byl do světlého trika s límečkem s horizontálními pruhy a krátkých kalhot /kraťas/ barvy béžové.
Druhý muž byl vysoký asi 180 cm a měl středně dlouhé vlasy. Oblečen byl do tmavého trička a krátkých kalhot /kraťas/ tmavé barvy. 
Policie České republiky tímto žádá všechny občany, zejména potom shora popisovanou dvojici mužů o jakoukoli informaci, která by vedla k dopadení pachatele popisovaného podvodného jednání.
por. Bc. Udo Ertner
6. 9. 2013 v 9:05
Odkazy do noveho okna

Foto DK1.

Foto DK1. 

Detailní náhled

Foto DK2.

Foto DK2. 

Detailní náhled

Foto DK3.

Foto DK3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem