Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pohřešovaná žena z Prahy

BENEŠOVSKO - Policisté od minulé soboty pátrají po osmatřicetileté ženě z Prahy. 

Z výsledků prvotního šetření se kriminalistům podařilo zjistit informace, že pohřešovaná byla naposledy viděna v úterý letošního 13. prosince kolem šestnácté hodiny při odchodu z místa bydliště svých rodičů na Benešovsku, kde se do této doby zdržovala. Do pátku 16. prosince byla i kontaktní přes mobilní telefon, a to jak telefonním hovorem, ale i prostřednictvím zasílaných SMS zpráv. Následujícího dne přestala přes mobilní telefon komunikovat. Od té doby je nekontaktní a nikomu z rodiny nepodala o sobě zprávu. Kriminalisté předpokládají, že by se měla pohybovat především po území hlavního města Prahy.
Pohřešovaná žena je zdánlivého stáří 38 až 40 let, je hubené, přibližně 150 cm vysoké postavy. Má kratší hnědočerné mírně vlnité vlasy, s pěšinkou vpravo, a hnědé oči. Naposledy byla oblečena do černé bundy s kapucí, černých legín, vínového svetru. Na nohou měla černé kozačky na podpatku a u sebe dámskou černou kabelku.
S ohledem na skutečnost, že se přes veškerá provedená šetření a opatření nepodařilo ženu vypátrat, kriminalisté se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešované, zejména k místu jejího výskytu či pobytu,  přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 871 531 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
21. prosince 2016

vytisknout  e-mailem