Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pohřešování staršího muže

Policisté hledají muže, který odjel pravděpodobně na houby a nyní nikdo neví kde je. 

Od středy 10. 8. 2016 policisté pátrají po třiapadesátiletém muži, který byl naposledy viděn v místě svého bydliště v Praze 4. Z domu odjel svým vozem Opel Astra caravan červené barvy registrační značky 3AR 99 16 pravděpodobně někam do lesa na houby. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu a jeho rodina se o něj obává. Přibližně před třemi týdny přestal chodit do zaměstnání a od té doby byl ve špatném psychickém stavu. Odmítal pomoc, s nikým nekomunikoval a byl uzavřený do sebe. V poslední době stále opakoval, že už ho nebaví žít. Tedy je na místě obava o jeho život nebo zdraví, jelikož nemůžeme vyloučit pokus o sebevraždu.

Popis pohřešovaného: Výška 170 cm, hubená postav, oválný obličej, prošedivělé krátké vlasy, vrásčitý hubený obličej a strniště. Zvláštním znamením je, že muž nemá zuby. Naposledy měl na sobě modré rifle, černé tričko s krátkým rukávem a bílé botasky. Jelikož je předpoklad, že šel na houby, tak by u sebe měl mít košík.

Jestliže máte nějakou informaci, který by mohla přispět k vypátrání muže, kontaktujte linku 158. Klíčové by mohl být výskyt výše uvedeného vozidla. Mohlo by stát zaparkované například někde u lesa a muž se mohl při houbaření dostat do nesnází a nyní potřebuje pomoc. Tedy jestli jste si vozidla všimli, také kontaktujte tísňovou linku. 

por. Bc. Jan Daněk – 12. 8. 2016

vytisknout  e-mailem