Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pohřešovaný 12 letý chlapec

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pomozte při pátrání. 

Chebští kriminalisté pátrají po 12 letém chlapci z Chebu, který je 155 až 160 cm vysoké hubené postavy, má modré oči a plavé vlasy.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Pohřešovaného naposledy viděla jeho matka v pondělí dne 3. července 2017 okolo 11 hodiny v místě bydliště. Při odchodu měl na sobě triko bílé barvy s krátkými rukávy pod ramena značky Nike s logem umístěným na prsou, kraťasy zelené barvy značky Nike s logem bílé barvy umístěným na levé straně, tenisky černé barvy značky Adidas s logem bílé barvy umístěným na jazyku boty a na patě. Na hlavě měl červenou kšiltovku s logem společnosti Nike bílé barvy umístěným vpředu. V levém uchu nosí stříbrnou náušnici tzv. pecku.

Pohřešovaný netrpí žádnou nemocí, která by ho ohrožovala na životě, nikdy v minulosti nebyl pohřešován a nebyly u něho zjištěny sebevražedné sklony. Pravděpodobným důvodem jeho odchodu z domova je obava před umístěním do výchovného ústavu.

Jakékoliv informace k pohřešovanému chlapci volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na jakoukoliv policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí
4. 7. 2017

vytisknout  e-mailem