Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poklidný silvestr

LOUNY - Policisté na konci roku šetřili běžný nápad trestné činnosti. 

Poslední den minulého roku se v rámci trestné činnosti nesl v poklidném duchu. O silvestra řešili policisté běžnou trestnou činnost, nemuseli vyjíždět k žádným mimořádným případům či vážným dopravním nehodám.

Opilec za volantem

Koncem roku si ještě stihl ve zkráceném přípravném řízení převzít podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 39letý muž z Loun. O vánočních svátcích jej totiž přistihli policisté při řízení motorového vozidla v podnapilém stavu. Při dopravní kontrole v lounské Husově ulici řidič nejprve nadýchal 1, 59 a následně 1, 56 a 1, 58 promile alkoholu. Za tento přečin stanoví zákon až jeden rok vězení.

Okradená prodavačka

V pátek, kolem poledne, přišel do jedné prodejny v Pražské ulici v Lounech neznámý pachatel s nedobrým úmyslem. V nestřeženém okamžiku odcizil prodavačce z nezajištěné zásuvky prodejního pultu peněženku s finanční hotovostí a platební kartou. Způsobil jí tím škodu za 850 Kč. Policisté na případu pracují, po zloději pátrají.

Vandal ničil

Policisté pátrají po dosud neznámém vandalovi, který ze soboty na neděli poničil u tří motorových vozidel v lounské ulici Sv. Čecha zpětná zrcátka. Celková škoda byla odhadnuta na 11 000 Kč. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Okradl starší ženu 

Hned první den nového roku okradl v Podbořanech dosud nezjištěný poberta starší ženu. Zezadu k ní přistoupil a v nestřeženém okamžiku jí z ruky odcizil kabelku s věcmi. Způsobil jí tím škodu za 620 Kč. Ke zranění poškozené nedošlo. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 2. ledna 2017 

  

vytisknout  e-mailem