Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pokus krádeže vloupáním do nákladního vozidla

Tábor – Šel zřejmě po cigaretách.  

Policisté pátrají po pachateli, který se krátce po půl jedenácté hodině dopolední dne 9. října 2014 pokusil vloupat do nákladního vozidla tovární značky Mercedes Sprinter, odstaveného na parkovišti před supermarketem Albert na ulici Kpt. Jaroše v Táboře. Zloděje zřejmě přilákalo, že vůz patřil společnosti, která obchoduje s tabákovými výrobky. Dveře nákladového prostoru však jeho násilí odolaly a pachatel odešel s nepořízenou. Na vozidle však způsobil škodu ve výši odhadem 30 000 korun.
V případě dopadení se proto bude zodpovídat nejen ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu, ale i z přečinu poškození cizí věci. U soudu mu mimo jiné hrozí až trest odnětí svobody na dobu až dvou let. Po pachateli pátrají policisté táborského obvodního oddělení.
Žádáme tímto každého, kdo se v dopoledních hodinách uvedeného dne na parkovišti před supermarketem Albert na ulici Kpt. Jaroše v Táboře pohyboval a mohl si v souvislosti s tímto případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, aby své poznatky předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.   
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
12. října 2014 
 

vytisknout  e-mailem