Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pokus trojnásobné vraždy - hledáme nože

České Budějovice - V souvislosti s květnovým zločinem na sídlišti Máj žádají kriminalisté veřejnost o pomoc. 

Kriminalisté se v souvislosti s pokusem trojnásobné vraždy (České Budějovice sídliště Máj ulice V. Volfa noc z 23. – 24. května 2020) obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Při rodinné smuteční oslavě došlo ke zranění třech osob. Možné útočníky policisté zadrželi ihned po incidentu a jednoho ze zadržených obvinili z pokusu trojnásobné vraždy. Podle vyšetřovatelů útočil a zraňoval nožem, možná několika.

Nože se však při ohledání místa činu ani u zadržených nenašli. Podezřelí se nějakou dobu pohybovali v panelových domech V. Volfa 19 možná i 21. Za zmíněnými domy je park a je možné, že do parku nože zahodili.

Pokud někdo nože našel, nebo k těmto skutečnostem má nějaké informace, ať se obrátí na policisty na lince 158. Kriminalisté také přivítají očitá svědectví incidentu nebo fotografie či videa od osob, se kterými dosud nemluvili.

Obviněný muž je ve vazební věznici, vyšetřování tohoto závažného zločinu pokračuje. Všechny zraněné osoby jsou již v domácím léčení. Kriminalisté nyní provádějí výslechy několika svědků na Slovensku.

Starší tisková zpráva:

https://www.policie.cz/clanek/sidliste-maj-nocni-incident-hledame-svedky.aspx

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

16. srpna 2020

Odkazy do noveho okna

Sídliště Máj ČB V_Volfa park

Sídliště Máj ČB V_Volfa park 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem