Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policejní akce s názvem „Mládež – alkohol“

PLZEŇ - Policisté kontrolovali herny, bary i restaurační zařízení. Výsledek je více než pozitivní. Nebylo zjištěno žádné porušení zákona. 

     Městské ředitelství policie Plzeň připravilo a v pátek na území spravovaném Obvodním oddělením policie Plzeň 4 (Doubravka) realizovalo bezpečnostní policejní akci, která byla zaměřená na kontrolu dodržování zákazu prodávání a podávání alkoholu a tabákových výrobků mladistvým a nezletilým a zákazu hraní těchto osob na výherních hracích automatech. Policisté v rámci opatření rovněž dohlíželi na veřejný pořádek a bezpečnost v dané oblasti, pátrali po hledaných a pohřešovaných osobách, odcizených věcech a vozidlech a získávali poznatky, které by mohly vést k odhalení protiprávního jednání. Rovněž jsme kontrolovali dodržování zákazu kouření v uzavřených prostorách těchto podniků ze strany hostů a nelegální provozování výherních a hracích automatů.

      Hlídky ve večerních a  nočních hodinách  zkontrolovali celkem 16 zájmových podniků a jejich okolí. 

     Provedena byla kontrola téměř stovky osob včetně nezletilých a mladistvých.  Během opatření nebylo zjištěno žádné protiprávní jednání, policisté neshledali u kontrolovaných osob, včetně personálu podniků, žádné nedostatky ani závady.

     Opatření bylo po jeho ukončení vyhodnoceno jako velmi úspěšné. Pozitivní byly vesměs i reakce kontrolovaných osob. V této činnosti bude Městské ředitelství policie Plzeň nadále pokračovat nejen na území tohoto městského obvodu. Na akci se podíleli i strážníci Městské policie Plzeň.

por. Ing. Hana Štefflová
3. července 2017

vytisknout  e-mailem