Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policejní hlídka zadržela muže v pátrání

KLADENSKO – Při zákroku u partnerské rozepře byl nalezen muž v celostátním pátrání. 

Dne 9. května 2019 před devátou hodinou byli vysláni policisté hlídkové služby do ulice Obránců Míru v Kladně, kde dochází k partnerské rozepři.

Po příjezdu policejní hlídka zjistila, že osmadvacetiletý muž si údajně přišel pro své věci do bytu, ale vzhledem k tomu, že již nemá klíče, tak bouchal na dveře. Vzhledem k tomu, že muž zde již nebydlí a jedná se o bývalého přítele, který se dožadoval vstupu boucháním na dveře, dostala dvaadvacetiletá žena strach a zavolala na policii, neboť se bála. Za přítomnosti policejní hlídky předala žena bývalému příteli věci a on odešel. V bytě se nacházel ještě neznámý muž, kterého policisté vyzvali také k prokázání totožnosti. Žena uvedla, že se jedná o nového přítele. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o sedmadvacetiletého z Kladna, na kterého bylo vydáno celostátní pátrání s předběžným souhlasem k zadržení z Obvodního státního zastupitelství pro Prahu za přečin podvodu.

Policisté oddělení hlídkové služby podezřelého muže zadrželi a eskortovali na obvodní oddělení Kladno Kročehlavy k provedení dalších úkonů.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

10. května 2019

vytisknout  e-mailem