Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policejní kontrola v Inpériu

LOUNY – Bezpečnostní opatření, Dopravní nehoda, Krádež nafty  

Bezpečnostní opatření
V době od 8. 8. 23.30 hod do 9. 8. 2009 00.45 hod v hudebním klubu IMPÉRIUM se v Lounech uskutečnila policejní akce za účelem ochrany před škodami působenými alkoholem a jinými návykovými látkami dle zákona č. 379/2005 Sb. Do samotné akce bylo nasazeno 24 policistů z ÚO vnější služby Louny, 4 policisté z ÚO SKPV Louny, 3 strážnici Městské policie Louny a dvě pracovnice z OSPOD Louny. Na místě byla provedena kontrola celkem 45 osob, z toho 29 osob mladistvých, kde u šesti z nich byl zjištěn alkohol. Jedna mladistvá osoba byla předána zákonnému zástupci. Zjištěné přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi dle ustanovení § 30 odst. 1 písm. a) z.č. 200/1990 Sb. o přestupcích a správní delikt dle ustanovení § 24 odst. 4 písm. a) dle zákona č. 379/2005 Sb. budou po provedeném šetření a řádném zadokumentování předány správnímu orgánu při MÚ v Lounech. V souvislosti s tímto opatřením nedošlo k žádné újmě na zdraví či škodě na majetku.

Dopravní nehoda
Obviněný si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin „Ublížení na zdraví“, kterého se dopustil tím, že dne 17. dubna 2009, jako řidič vozidla zn. Daewoo Espero jel po místní komunikaci v Žatci, ulicí Husova ve směru od centra města k OD Tesco, kde na vyznačeném přechodu pro chodce nedal přednost chodkyni, která již přecházela po vyznačeném přechodu a srazil jí přední částí svého vozidla, čímž jí způsobil mnohačetná zranění. Řidič následně z místa nehody odjel.

Krádež nafty
V době od 9. 8. do 10. 8. 2009 vnikl dosud neznámý pachatel na pozemek zemědělské spol. První Liběšická v obci Dubčany, kde z pojistkové skříně a tankovacího stojanu odstranil zámky a následně odčerpal 1 312 litrů za 40 360 Kč.
 

vytisknout  e-mailem