Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní mistrovství v ledním hokeji

6. a 7. listopadu se uskutečnilo Mistrovství České republiky policejních týmů v ledním hokeji.  

Ve dnech 6. a 7. listopadu se na zimním stadionu v Ostravě Porubě uskutečnilo Mistrovství České republiky policejních týmů v ledním hokeji.
 Akce se zúčastnilo deset týmů. Ty byly rozlosovány do dvou základních skupin, ve kterých proběhly boje o postup do semifinále. Zápasy ve skupinách, které probíhaly po celý první den mistrovství určily jako postupující týmy Krajských ředitelství Východočeského, Severočeského Jihomoravského kraje a tým policistů z Prahy. 
 Následující den byly na programu semifinále a boje o medaile. V prvním zápase zvítězili východočeši nad jihomoraváky v poměru 7:2. Druhé semifinále pro sebe rozhodli pražští policisté až v penaltovém rozstřelu.
Po semifinálových zápasech došlo k divácky velmi atraktivnímu střetnutí mezi týmem Olymp Martina Dejdara a výběrem policistů. Výsledek 10:6 pro Olymp nebyl vůbec důležitý. Všichni protagonisté tohoto zápasu svou předvedenou hrou s množstvím vtipných prvků bavili nejen sebe, ale hlavně přítomné diváky. 
Po chvíli oddechu již začalo jít o tuhého. Boj o třetí místo se nakonec neuskutečnil. Jihomoravský tým byl diskvalifikován a zápas skončil kontumačně, v poměru 3:0 pro severočechy. Finále pak proběhlo přesně dle plánu a pražští policisté v něm jistě zvítězili. Po výsledku 8:2 nad týmem z Východních Čech vyhráli celý turnaj a zaslouženě převzali pohár pro vítěze.
Mimo vynikajících hokejových momentů měli návštěvníci možnost vidět statickou ukázku výstroje a výzbroje policistů a mohli též navštívit preventivní stánek. Mnoho dětí poté nadšeně uvítaly možnost střelby na laserové střelnici.
Celkově se na dvoudenní mistrovství přišlo podívat okolo 600 lidí.
Oslovení účastníci pak shodně potvrdili, že letošní, již sedmý, ročník turnaj byl po všech stránkách zajištěn na vynikající úrovni. Všichni hráči podali maximální výkony a nutno dodat, že kvalita předvedené hry byla nadprůměrná.

Fotografie z této akce naleznete ZDE.

 

vytisknout  e-mailem