Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policejní opatření Rokycany

V souvislosti s konáním mítinku přijala policie opatření 

V souvislosti s konáním mítinku jedné z  politických stran, který se uskutečnil dnes v odpoledních hodinách na Nám. TGM v Rokycanech, přijala Policie ČR opatření. Toho  se účastnili zejména policisté pořádkových jednotek, služba dopravní policie,  služba kriminální policie a vyšetřování a psovodi. Do akce se zapojila i  policistka antikonfliktního týmu, jejíž hlavním úkolem  je komunikovat s účastníky mítinku a předcházet možnému agresivnímu jednání, či  jiným konfliktům. V celkovém počtu  se jednalo  přibližně o několik desítek policistů.

Hlavním úkolem opaření bylo zejména zajistit veřejný pořádek v ulicích města, předejít možnému protiprávnímu jednání a dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu.

Po celou dobu příprav i průběhu opatření  probíhala intezivní spolupráce Policie ČR s představiteli města a Městskou policií Rokycany. Po dobu konání mítinku, ani po jeho skončení nezaznamenala policie žádný incident, který by ve městě narušil  veřejný pořádek, proto nebylo nutné zasahovat.

 

vytisknout  e-mailem