Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policejní pes vyčmuchal zloděje

TEPLICE - Ukryl se v křoví, Závory nešly kvůli zloději.. 

Policejní pes vyčmuchal zloděje
 
Včera v časných ranních hodinách si pěší hlídka policistů všimla v parku za zahrádkářskou kolonií v ulici Francouzská v Teplicích osoby, která tlačí čtyřkolku. Když si tlačící muž všiml policejní hlídky, dal se na útěk směrem do parku. Následně byl na místo přivolán policejní psovod se psem Erisem, který v parku vypátral 30ti létého muže z Teplic, který byl schovaný ve křoví. Následně se zjistilo, že čtyřkolka byla odcizena ve Verdunské ulici. Zloděj byl převezen do policejní cely a čeká ho obvinění z přečinu krádeže. 
 
Závory nefungovaly kvůli zloději
 
Včera v podvečer neznámý pachatel přeřízl zabezpečovací kabel na železniční trati mezi obcemi Proboštov a Bohosudov. Tím byly  nefunkčni závory na železničním přejezdu z Krupky na Sobědruhy. K odcizení kabelu nedošlo. Případ šetří policisté jako přečiny poškození cizí věci a poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. V případě dopadení hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody.
 

Za krádež kola opět před soud

Z přečinu krádeže byl obviněn 34letý muž z Teplic. Ten vykopl spodní část dveři do prostoru využívaného jako kočárkárna v domě v centru Teplic. Poté vzniklým otvorem vnikl dovnitř, kde odcizil pánské jízdní kolo, čímž způsobil majiteli škodu 3900,-Kč. Tento skutek spáchal přesto, že byl v posledních třech letech za krádeže již soudem potrestán. Na konto mu tak přibylo další obvinění z krádeže.
 
Teplice, 19.srpna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem