Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident podepsal s veterány dohodu o spolupráci

V úterý 26. srpna se v budově Policejního prezidia ČR setkali představitelé občanského sdružení „Veterán Policie České republiky" s policejním prezidentem. Hlavním cílem schůzky byl podpis dohody o spolupráci mezi Policií ČR a tímto občanským sdružením, které bývalé policisty sdružuje od listopadu roku 2007.  

      Jednání předcházející podpisu dohody byla motivována snahou o prohloubení a úpravu vzájemných vztahů mezi činnými a bývalými policisty při šíření dobrého jména Policie České republiky a při společném boji proti trestné činnosti zejména na úseku preventivní a výchovné práce. Obsah dohody jednoznačně potvrzuje skutečnost, že policejní práce je celoživotním posláním a nekončí dokonce ani odchodem z aktivní služby. Veteráni mohou nové generaci policistů nabídnout nepostradatelné vědomosti a zkušenosti načerpané dlouholetou praxí. Dokument upravuje metody a formy možné spolupráce.
      Dohoda byla podepsána policejním prezidentem plk. Mgr. Oldřichem Martinů a za veterány ji svým podpisem stvrdil prezident občanského sdružení Jan Zeman.
 
      kpt. Mgr. Veronika Benediktová
 
Odkazy do noveho okna

jednání

jednání 

Detailní náhled

po podpisu dohody

po podpisu dohody 

Detailní náhled

představitelé stran

představitelé stran 

Detailní náhled

setkání s veterány

setkání s veterány 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem