Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní relace z Karvinska

Karvinsko - dva milovníci čokolády prošli 

Včera v dopoledních hodinách , v Orlové na ulici 17. listopadu, ve sklepě rodinného domu, došlo k explozi kotle na tuhá paliva. Výbuch způsobil těžká zranění 85letému muži. Později starý pán ve Fakultní nemocnici v Ostravě svým zranění podlehl. Příčina výbuchu prozatím není známá. Experti z oboru chemie budou dnes pokračovat ve vyšetřování. Policie událost zahájila pro nedbalostní přečin usmrcení.
V areálu garáži Na Vyhlídce v Karviné-Novém Městě dosud neznámý pachatel vypáčil dveře garážových vrat. Odcizil několik pneumatik, kompresor, dvě benzínové čtyřkolky, motorkářské přilby a další různé věci. Majitel předběžně škodu vyčíslil na 91 000 Kč.
V kufru vozidla nechal přes noc nářadí a přišel o ně. Auto Toyotu Land Cruiser zaparkoval na parkovišti ulice Rošického v Havířově. Včera ráno zjistil, že dveřní okénko vozidla je rozbité a elektrické nářadí v hodnotě 47 400 je pryč. Poškozením vznikla škoda ve výši 15 000 Kč.
V podvečer byli zadrženi dva milovníci čokolád. Dva 18letí mladíci v jednom orlovském hypermarketu z regálů vzali celkem 14 čokolád a pokladnami prošli bez zaplacení. Oba byli zadrženi a zboží v hodnotě 825 Kč bylo vráceno zpět. Krádeže se oba mladíci dopustili i přesto, že oba byli v posledních třech letech pravomocně odsouzeni pro trestný čin krádeže.  
komisař PIS Karviná
por. Mgr. Zlatuše Viačková, zpravodajství 1.10.2010

vytisknout  e-mailem