Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Policejní součinnostní akce

Sokolov - včera proběhla v Sokolově policejní součinnostní akce. 

            Včera proběhlo v Sokolově v rámci akce SILNICE 26 schengenské vnitrostátní pátrání. Policisté z oddělení pátrání v Aši společně s německými policisty a s policisty z dopravního inspektorátu Sokolov se zaměřili především na odhalování nelegálních migrantů, kontrolu dokladů, technický stav vozidel a převáženého zboží. Akce se zúčastnili i 4 psovodi se služebními psy ze skupiny služební kynologie Cheb a Karlovy Vary. Do akce bylo celkem nasazeno 20 policistů.
            Dohromady bylo zkontrolováno 48 osob a 26 vozidel, odhaleno 12 přestupků za které byly uloženy pokuty v celkové výši 11.400 korun, dopravní policisté zašlou 8 oznámení na Městský úřad.
            Policisté z oddělení pátrání v Aši zadrželi občana Vietnamu pro podezření ze spáchání trestného činu  maření výkonu úředního rozhodnutí. Výše uvedený cizinec řídil osobní automobil ačkoliv mu bylo Městkým úřadem Litvínově vydáno rozhodnutí o zákazu řízení do listopadu 2009. Ve vozidle u cizince policisté objevili ještě 30 kartonů nálepkami neoznačených cigaret. Případ byl předán k dalšímu šetření službě kriminální policie a vyšetřování v Sokolově.
 
 
                                                                                                                    nprap. Mgr. Pavla Lohrová
                                                                                                                    preventivně informační skupina

vytisknout  e-mailem