Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní události z Karvinska

Karvinsko - otec se synem se vzájemné napadli a další případy... 

Cíl zájmu zlodějů - cigarety, alkohol
V Orlové-Městě neznámý poberta násilně vnikl do kanceláře benzínové čerpací stanice. Sebou si odnesl bezdrátový telefon v hodnotě 1 000 Kč. Poškozením společnosti vznikla škoda ve výši 4 000 Kč. K vloupání došlo během noci na čtvrtek.
V Bohumíně na místním náměstí, neznámý pachatel vypáčil zámek dveří prodejny tabákových výrobků. Odcizil 15 kartónů cigaret různých značek, několik set stíracích losů, tabák, kávu a alkohol. Majitelce krádeží způsobil škodu ve výši 24 300 Kč, poškozením asi 400 Kč.
Brutální napadení
V minulých dnech bohumínští policisté začali šetři zločin těžkého ublížení na zdraví. V noci na 19.5. v Bohumíně-Záblatí na ulici Bezručové dva neznámí pachatelé fyzicky napadli 54letého muže. Nejprve jeden z útočníků muže opakovaně udeříl čelem do nosu. Poškozený muž upadl na zem a druhý pachatel mu skočil na nohu. Muž po napadení má zlomené nosní kůstky a otevřenou zlomeninu bérce pravé nohy. Lékaři muže operovali a dobu léčení předběžně stanovili na šest měsíců.
Vzájemné napadení
Opilý syn (1964) přišel domů a po slovní rozepři s otcem (1934) došlo mezi nimi k napadení. Syn otce několikrát udeřil svazkem klíčů do hlavy. Otec v kuchyni vzal  štípací kovové kleště a syna udeřil do obličejové lícní kosti. Syn ještě při odchodu z bytu do otce strčil tak, že starý pán upadl. Oba odmítli lékařské ošetření a oba jsou podezřelí ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. K incidentu došlo v pondělí odpoledne v jednom havířovském bytě. 
komisař PIS Karviná
Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 28.5.2010

vytisknout  e-mailem