Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policejní vrtulník opět zasahoval při nehodě

KLADENSKO – Na dálnici D7 došlo ke střetu dvou vozidel. 

Policejní hlídky dne 24. června 2021 v pozdějších odpoledních hodinách vyjížděly k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D7 na trase z Prahy do Slaného v úseku nedaleko obce Brandýsek.

Čtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky VW Passat cestoval se sedmiletým batoletem a narazil zezadu do před ním jedoucího vozidla značky Ford Mondeo. V tomto druhém vozidle se nacházela tříčlenná posádka, a to dvaapadesátiletý řidič a spolujezdkyně ve věku devětačtyřicet a třicet let. Všech pět účastníků této dopravní nehody bylo z místa transportováno do pražských nemocnic, a to čtyři osoby ve vozidlech  ZZS a dítě policejním vrtulníkem LZS.

Před převozem policisté vyzvali oba řidiče k provedení dechových zkoušek. Řidič ve věku dvaapadesáti  let vyhověl a jeho výsledek byl negativní a alkohol byl na místě ihned vyloučen. Čtyřicetiletý řidič dechovou zkoušku a test na návykové látky odmítl.

Příčina dopravní nehody je nadále v šetření.  Pozemní  komunikace byla v tomto úseku dálnice D7 v čase prvotního šetření  uzavřena. Vzniklá škoda na majetku byla předběžně vyčíslena na částku 400 000,-Kč. 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
25. června 2021

vytisknout  e-mailem